שולח המתכון: פולינה
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות:
עוגות אפרסקים
עוגת אפרסקים מתוקה ועשירה
בצק:
2 שמנת מתוקה
1 ו- 3/4 כוס סוכר
4 ביצים
2 כוסות + 2 כפות קמח תופח.
בצד לערבב:
1/3 כוס סוכר חום
עם 3 כפות שטוחות קינמון
אפרסקים מקופסת שימורים גדולה- לחתוך לקוביות.
אופן ההכנה:
להקציף שמנת מתוקה עם סוכר,
להוסיף ביצים- אחת -אחת, קמח תופח.
בתבנית פיירקס גדולה לשים חצי מהבצק, על זה סוכר חום עם קינמון, על זה חצי מכמות האפרסקים, על זה לשים את החצי השני של הבצק. לחזור על הפעולה בשנית.
לחום של 180 מעלות כ- 40-50 דקות.