שולח המתכון: לא ידוע
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות:
עוגות יבשות
עוגה יבשה עם פרג וציפוי שוקולד
1 וחצי חבילות מרגרינה
1 וחצי חבילת קמח תופח קטנה (של 350 גר').
1 ו-3/4 כוסות סוכר
6 חלמונים
חצי כוס חלב
1/4 כוס קוניאק
200 גר' פרג
לערבב הכל
להקציף 6 חלבונים עם כוס סוכר.
להוסיף לתערובת ולערבב בזהירות.
לשים בתנור לחום של 180 מעלות חצי שעה.
כשזה מתקרר להמיס:
75 גר' שוקולד מריר
50 גר' מרגרינה
3 כפות סוכר
3 כפות קקאו
3 כפות חלב
כשהעוגה מתקררת לשים ממעל.