שולח המתכון: לאה
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות:
עוגות יבשות
עוגת סולת יבשה וטעימה, מוגשת יפה
1 תפוז עם קליפה + כוס סוכר לטחון בבלנדר.
3 ביצים
1 כוס קמח תופח
1 כוס סולת
1 כוס קוקוס (או קמח רגיל)
1 כוס שמן קנולה
1 כוס גבינה למריחה 5 אחוז (או כוס מים)
קצת מלח
לערבב הכל בבלנדר. לשים בתבנית עם נייר אפייה ולאפות בחום של 170 עד שמזהיב.
סירופ:
1 כוס מים
1 כוס סוכר
לבשל, וכשחם והסוכר נמס לשפוך על העוגה החמה.
הגשה:
1. על פרוסת עוגה אפשר לשים פרפה חלבה ועלי נענע.
2. לפזר שקד על כל פרוסה.