שולח המתכון: פולינה
זמן הכנה: שווה את ההשקעה
קטגוריות:
מתאבנים
, מתכוני שבועות
, רוגעלך
רוגלעך מלוחים, מתאימים לארוחה חלבית.
1 מרגרינה
1 שמנת חמוצה
200-250 גר גבינה בולגרית מגורדת
200-250 גר גבינה צהובה מגורדת
3 כוסות קמח תופח
לערבב הכל לבצק, לחלק ל-4 חלקים ולמקרר.
אחרי שעתיים לוקחים כל רבע, מרדדדים לעיגול וחותכים למשולשים.
מגלגלים מהרחב לחלק הצר (בצורת רוגלך), שמים בנייר אפייה בתבנית, מורחים מעל ביצה טרופה.
אופים בתנור בטמפ' 180 מעלות עד שמזהיב.