שולח המתכון: רינה
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות:
עוגות קרם
קרם בטעם וניל לעוגת נפולאון
2 ליטר חלב (להשאיר כוס אחת בצד)
לשים על האש עם 1 וחצי כוס סוכר ו6 שקיות סוכר וניל.
3 כפות מלאות קמח לערבב בכוס חלב קר שנשארה בצד, לערבב טוב טוב ולהוסיף לסיר עם החלב הרותח. (עדיין על האש). להוריד מהאש, להוסיף חבילת מרגרינה. אם נוזלי מידיי אפשר להוסיף במיקסר חבילת פודינג וניל. אם העיסה סמיכה מידיי להוסיף 2 צהוב של ביצה.