פשטידת תרד

פשטידת תרד

שולח המתכון: גילת
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות: מתכוני שבועותפשטידות

פשטידת תרד טעימה

בצק:
(כמות ל2 פשטידות)
1.5 כוסות קמח תופח
1 כוס קמח רגיל
100 גר' חמאה חתוכה לקוביות
1 כוס חלב קר
2 כפיות סוכר
קורט מלח

שמים קמח במעבד מסון למספר שניות.
מוסיפים מרגרינה ומפמפמים (פולסים) עד לקבלת פירורים.
מוסיפים בהדרגה את שאר החומרים עד לקבלת בצק מאוד רך.
מניחים על ניילון נצמד ולמקרר לשעתיים (אפשר יום שלם).

מילוי:
500 גר תרד מאודה (עם 2 כפות שמן)
1 שמנת מתוקה
200 גר מוצרלה
2 ביצים
1 כף קמח

לערבב יחד את כל חומרי המילוי פרט לגבינת המוצרלה לעיסה אחידה, ולשים מעל הבצק.
לפזר מעל את המוצרלה ולהכניס לתנור לחום של 180 מעלות כ40 דקות או עד שמשחים.