שולח המתכון: ריטה
זמן הכנה: שווה את ההשקעה
קטגוריות:
מתכוני שבועות
, קינוחים
, רוגעלך
מתכון לשושנות או לרוגעלך מתוקים
בצק:
200 גר' מרגרינה מחמאה (רכה)
2 צהוב של ביצה
1/2 כוס שמנת
2 כפות חומץ
2 כוסות קמח רגיל
לשים לשעה למקרר.
מילוי:
1 כוס סוכר
2 חלבונים
להקציף
לחלק הבצק ל-6 חלקים.
כל חלק לרדד ולפתוח לעלה.
צורה לרוגלך:
למרוח מעל כל עלה ב-1/6 מהמילוי.
לחתוך למשולשים (בערך כל עיגול ל-12 משולשים),
לגלגל מהחלק הרחב לחלק הצר.
לאפות בחום של 175 מעלות.
מוכן מהר מאוד.
דורש 2 תבניות.