פשטידת תפוח אדמה

פשטידת תפוח אדמה

שולח המתכון: פינה
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות: ירקות מאודיםפשטידותתפוחי אדמה

מתכון פשוט להכנת פשטידת תפוח אדמה ובצל. מתאימה לכל אירוע.

10 תפוחי אדמה
2 בצלים גדולים
1/2 כוס שמן
4 ביצים
3-4 כפות קמח תופח
מלח
פלפל

לערבב את כל המרכיבים פרט לתפוחי האדמה והבצל
את תפוחי האדמה לקלף ולרסק בפומפייה.
את הבצל לחתוך לחתיכות קטנות.
להוסיף את תפוחי האדמה והבצל לשאר המרכיבים ולערבב עד לקבלת עיסה אחידה.
להעביר לפיירקס גדול ולהכניס לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 160 מעלות לכשעה.