שולח המתכון: לא ידוע
זמן הכנה: כמה דקות
קטגוריות:
לחמים ולחמניות
, מתאבנים
, עצלנים
פרוסות אננס מהירות ופשוטות, מתאימות לכל סוג אירוח. חטיפים קטנים לאורחים לפני שהמנה העיקרית יוצאת החוצה.
1 באגט
250 גר גבינה צהובה או גבינה צהובה מגורדת
250 גר פסטרמה
חצי כוס מיונז
חבילת אננס פרוס לחתיכות משימורים
מכינים תנור לחום בינוני.
חותכים את הבאגט לפרוסות עגולות בקוטר אצבע וחצי.
על כל פרוסה שמים:
שכבה דקה של מיונז
שכבת אננס
שכבת מיונז
1/4 פרוסת פסטרמה
1/4 פרוסת גבינה צהובה / מעט גבינה מגורדת
מכינים תבנית אפייה, מרפדים בנייר אפייה, שמים מעל את הפרוסות ומכניסים לתנור עד שמשחים.
הערה:
לארוחה כשרה / חלבית / צמחונית אפשר לוותר על הפסטרמה.