פשטידת פטריות

פשטידת פטריות

שולח המתכון: סופי
זמן הכנה: כמה דקות
קטגוריות: פשטידות

פשטידת פטריות קלה להכנה מהירה.

מצרכים להכנת הבצק:
חצי קופסא של שמנת חמוצה
כוס וחצי של קמח תופח
100 גרם מרגרינה

מצרכים להכנת המילוי :
2 בצלים גדולים חתוכים
קופסת שימורים של פטריות חתוכות
כף 1 של מרק פטריות יבש

מצרכים להכנת הרוטב :
200 גרם גבינת קשקבל מגורדת
3 ביצים
קופסא של שמנת חמוצה
רבע כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
תבנית אפיה מאלומיניום (20x30 ) מרוחה במרגרינה

אופן ההכנה :
מערבבים את כל המצרכים הדרושים להכנת בצק. ללוש עד לקבלת מסה הומוגנית ולשים במקרר למשך שעה.
מרדדים את הבצק ופורסים אותו על התבנית המרוחה במרגרינה. מחממים את התנור ל - 180 מעלות.
מתגנים את הבצל עד לקבל גוון זהוב ואז מוסיפים את הפטריות ומתגנים עוד כמה דקות על אש קטנה.
בסוף מוסיפים כף של מרק פטריות יבש ומערבבים. מקררים עד לטמפ' חדר ושמים על בצק בתבנית.
מערבבים בקערה את כל המצרכים הדרושים להכנת הרוטב. שופכים את התערובת על שכבת הפטריות.
אופים בתנור בערך 40 דקות עד שהפשטידה תקבל צבע זהוב.
בתיאבון!