שולח המתכון: פולינה
זמן הכנה: כמה דקות
קטגוריות:
דגים
דג סלומון אפוי בסגנון אסייתי
5 פרוסות גדולות של סלמון.
רוטב:
2-3 גזרים חתוכים לגפרורים או לגרד בפומפיה
6 גבעולי סלרי אמריקאי קצוצים
2 כפות ג'ינג'ר חתוך דק (ראש קטן חתוך)
6 שיני שום חתוכים דק
שמים את כל הרוטב על התבנית, ועל זה את הדג.
רוטב:
1/2 כוס שמן זית
1/2 כוס רוטב סויה
1/4 כוס יין לבן יבש
1 כפית מיץ לימון
פלפל גרוס גס.
לערבב ולשים על הדג.
לכסות בנייר אלומיניום ולאפות בתנור מחומם מראש לחום גבוה 200 מעלות כ20 דקות.