חפש מתכון
שולח המתכון: ריטה
זמן הכנה: שווה את ההשקעה
קטגוריות:
עוגות ביזה
, עוגות מיוחדות
, עוגות שוקולד
, שוקולד
עוגת הביזה שוקולד המיוחדת של ריטה. מתוקה נורא ושווה על מאמץ
בצק:
להקציף 5 חלבונים עם כוס סוכר.
להוסיף 2 כפות קקאו ואחר-כך לערבב ביד עם 150 גר' אגוזים- חתיכות גדולות.
לשים בתבנית גדולה. לאפות בחום של 150 מעלות בערך שעה וחצי.
קרם:
2 כפות קקאו
5 כפות סוכר
2 כפות מים
לבשל הכול, ולערבב כל הזמן.
להוסיף לזה 100-200 גר' חמאה,
4 חלמונים אחד אחד,
כף קוניאק.
לערבב כל הזמן.
למרוח את הקרם על הבצק האפוי כשהוא קר.
לחתוך את העוגה ל-3 חלקים שווים
ולשים אחד על השני. (3 שכבות).
לשמור במקפיא.
תגיות:
אגוזים,
ביצים,
חמאה,
עוגות,
קוניאק,
קקאו,