חפש מתכון
שולח המתכון: ברכה
זמן הכנה: שווה את ההשקעה
קטגוריות:
עוגות יבשות
, שטרודל
השטרודל של ברכה
בצק:
2.5 כוסות קמח תופח
1 שמנת חמוצה
200 גר' חמאה
מילוי:
צנצנת קטנה של ריבה (משמש או דובדבנים)
כוס אגוזים
כוס סוכר (אפשר גם פחות)
קינמון
200 גרם צימוקים
לערבב עד לקבלת בצק אחיד.
להשאיר ללילה במקרר.
לחלק ל4-5 חלקים, כל חלק לרדד לעלה, למרוח בשמן ולשים מילוי.
לשפוך לתבנית שמן בגובה של אצבע.
לשים בתוכו את הרולדות ומלמעלה למרוח את הרולדות בשמן שבתבנית.
לפזר קצת סוכר מלמעלה.
לאפות בתנור לחום של 180 מעלות.
תגיות:
אגוזים,
חמאה,
עוגות,
צימוקים,
קמח תופח,
ריבה,
שטרודל,
שמנת חמוצה,