חפש מתכון
שולח המתכון: ריטה
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות:
מתכוני שבועות
, עוגות גבינה
עוגת גבינה אפויה קלאסית
5 חלבונים להקציף עם כוס סוכר.
5 חלמונים לערבב עם:
1/3 כוס סוכר
1 סוכר וניל
גבינה 9 אחוז
3/4 כוס קמח תופח
להוסיף החלבונים המוקצפים ולערבב בזהירות.
לשים בתבנית עגולה ולשים נייר אפייה.
לאפות בטורבו בחום של 180 מעלות, 45 דקות בדיוק, ומייד להוציא.
להגשה- להפוך.
קרם: (לא חובה)
להקציף שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר.
או, במקום הקרם, לשים אבקת סוכר.
תגיות:
אבקת סוכר,
ביצים,
גבינה לבנה,
עוגות,
קמח תופח,
שמנת מתוקה,