חפש מתכון
שולח המתכון: פניה
זמן הכנה: שווה את ההשקעה
קטגוריות:
בצקים למילוי
בצק פריך לא מתוק למילויים שונים. מומלץ לרוגלעך.
בצק:
1 מרגרינה
1 חלמון
1/2 קופסאת שמנת חמוצה
קמח רגיל
הבצק צריך להיות מאוד רך.
לחלק ל-2 ולשים ללילה למקרר.
למחרת לרדד, למרוח ריבה ואגוזים ולגלגל לרוגלעך.
לאפות בטמפרטורה של 180 מעלות. כשמתקרר לפזר מלמעלה אבקת סוכר.
תגיות:
ביצים,
בצק,
מרגרינה,
קמח,
רוגלך,
שמנת חמוצה,