חפש מתכון
שולח המתכון: בלה אמא של פניה
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות:
ירקות מאודים
, סלטים
, סלטים מבושלים
תבשיל גמבה, גזר וקישואים ברוטב עגבניות, מתאים כתוספת למנה עיקרית
1-2 בצלים
3-4 גזרים
2-3 פלפל אדום
3 קישואים
רסק עגבניות
מלח
פלפל
פפריקה מתוקה
שום
פלפל אנגלי
עלי דפנה
לטגן את הבצלים, תוך כדי לקלף ולחתוך את גזרים לגפרורים, לחתוך את הפלפל לרצועות, לקלף את הקישואים לקוביות. הכל לערבב, לשים על אש קטנה עד שזה נראה מוכן. להוסיף רסק עגבניות ואותה כמות של מים. לטבל במלח, פלפל, פפריקה מתוקה, שום, פלפל אנגלי ועלי דפנה לפי הטעם ולבשל עם הרוטב עוד כמה דקות.
תגיות:
בצלים,
גזרים,
גמבות,
עלי דפנה,
פלפל אנגלי,
פפריקה מתוקה,
קישואים,
רסק עגבניות,
שום,