חפש מתכון
שולח המתכון: אמא של טלי
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות:
עוגיות יבשות
מתכון עוגיות תמרים
קילו קמח רגיל
2 מרגרינה
1/4 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
2 אבקת אפיה
2 סוכר-וניל
כוס מים
לעשות בצק, לחלק ל-10 חלקים.
לרדד כל חלק ולפתוח לעלה.
למרוח על כל עלה ממרח תמרים (סכ"ה 2 חבילות ממרח תמרים)
לשים מעל אגוזים או שומשום, או מה שמתחשק,
לגלגל כל עלה לרולדה.
לסמן לפרוסות ולאפות בתנור לחום של 160-180 מעלות.
לחתוך לפרוסות כשזה עדיין חם.
כשמתקרר לפזר מעל- אבקת סוכר.
תגיות:
אבקת אפיה,
אבקת סוכר,
מרגרינה,
סוכר וניל,
עוגיות,
קמח,
שמן,