חפש מתכון
שולח המתכון: צילה
זמן הכנה: כמה דקות
קטגוריות:
בקר
, ליטאי
, מתכוני פסח
, עוף
, קציצות
קציצות עוף ליטאיות עם תפוח אדמה מומלצות לפסח
בצק:
3 תפוחי אדמה מבושלים
1 תפוח אדמה חי לגרד בפומפייה קטנה
מלח
פלפל
קמח מצה או פירורי לחם
מים - לא חובה
מילוי:
בשר עוף/ בקר טחון לטגן עם בצל ותבלינים.
לערבב את כל חומרי הבצק לעיסה אחת.
לקחת כדור מהבצק, לשטח ולהכניס בפנים במעט מהמילוי, לסגור ולטגן.
תגיות:
בצלים,
בקר,
עוף,
פירורי לחם,
קמח מצה,
תפוחי אדמה,