חפש מתכון
שולח המתכון: ריטה
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות:
פשטידות
פשטידת בשר של ריטה
בצק עלים צרפתי (זוגלובק)
בפיירקס הכי גודל (רדוד דק)
לרפד עם קצוות גדולים כדי לסגור אחר-כך.
מילוי:
300 גר' בשר בקר טחון
2 בצלים גדולים לתגן יחד עם הבשר.
להוריד מהאש ולהוסיף:
1 תפוח-אדמה גדול מגורד
1 ביצה שלמה
מלח
פלפל
אפשר להוסיף צנוברים.
לשים על הבצק, לסגור מלמעלה עם רצועות
ארוכות ודקות של הבצק באלכסונים.
בתאבון
תגיות:
ביצים,
בצלים,
בצק עלים,
בקר,
פשטידות,
צנוברים,
תפוחי אדמה,