waffles

חפש מתכון

חפש








סלט צהוב

סלט צהוב
צילום: עינת גוטמן

שולח המתכון: אמיר
זמן הכנה: כמה דקות
קטגוריות: סלטיםעצלנים

סלט תירס, עגבניות שרי צהובות, נבטים וחסה. יפה להגשה, פשוט להכנה וטעים נורא.

1 קופסת תירס משימורים
1 קופסאת טונה בשמן משימורים
1/4 כרוב
חופן נבטים
כוס וחצי עגבניות שרי צהובות

רוטב:
כף שמן זית
כף מיונז
1 שן שום
1 קוביית פטרוזיליה קפואה
1 קוביית שמיר קפואה
כף חומץ
מלח
כפית דבש

הוראות הכנה:
מרוקנים את הנוזלים מהתירס ומהטונה.
חותכים את הכרוב לחתיכות קטנות ואת הנבטים לחצי. (או קוצצים, לפי מה שאוהבים).
חותכים את השרי לחצאים או רבעים.
לוקחים קערה גדולה ושופכים לתוכה את התירס, הטונה, הכרוב, הנבטים והעגבניות שרי.

לחוד, בכלי קטן מערבבים את כל חומרי הרוטב לעיסה אחידה.
שופכים את הרוטב מעל הסלט.
טועמים ומוסיפים תיבול לפי הטעם.


תגיות: דבשדג טונהחומץכרובמיונזנבטיםעגבניות שריפטרוזיליהשוםשמירשמן זיתתירס

X
שלח לחבר
 
שם החבר
האימייל שלך
האימייל של החבר
הוסף הודעה אישית