חפש מתכון
שולח המתכון: אביבה
זמן הכנה: כמה דקות
קטגוריות:
עוף
תבשיל כבד על תפוחי עץ. מתכון שמתאים לכל מטרה, יפה להגשה וקל להכנה.
תפוח עץ גדול עם קליפה פרוס לעיגולים בעובי של אצבע.
לתגן את התפוח מ-2 צדדיו. (קצת)
לתגן באותה התבנית את הכבד עם בצל חתוך לעיגולים.
את התפוח הפרוס לעיגולים לפזר בכלי. על כל פרוסה לשים חתיכת כבד בהתאמה (לפי הגודל)
ומלמעלה את הבצל.
תגיות:
בצלים,
כבד עוף,
עוף,
תפוח עץ,