חפש מתכון
שולח המתכון: אביבה
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות:
בקר
, הודו
, עוף
, קציצות
מתכון קציצות ברוטב שונה ומרענן של פטריות
לבשל קציצות במים + אבקת מרק בטעם עוף כ 20-30 דקות.
אפשר להקפיא את הקציצות לאחר בישול.
להכין רוטב:
מטגנים הרבה בצל, קופסת פטריות + רוטב פטריות + כוס חלב + שמנת מתוקה.
לבשל על אש קטנה עד לקבלת רוטב סמיך.
מסדרים את הטפטלי בכלי שאפשר להכניס לתנור, לשים עליהם את הרוטב ולחמם בתנור לפני ההגשה.
אפשר להגיש עם אורז בצד.
תגיות:
בצלים,
בקר,
הודו,
חלב,
מרק עוף,
עוף,
פטריות,
קציצות,
רוטב,
רוטב פטריות,
שמנת מתוקה,