חפש מתכון
שולח המתכון: אביבה
זמן הכנה: כמה דקות
קטגוריות:
דגים
סלומון מטוגן ברוטב שמנת מתוקה, חרדל ושום
6 פרוסות דג ללא עצמות, לשים מלח ופלפל ולהשאיר לכ-1/2 שעה
ולייבש לפני טיגון עם מגבת נייר.
על המחבט של סטייקים למרוח שמן ולטגן דג מכל צד 6 דקות על אש בינונית.
רוטב:
להמיס 30 גר' חמאה על מחבט. להוסיף שני שיני שום כפית חרדל, 1/2 חבילה שמנת מתוקה, לכבות, להוסיף אגוזי מלך (חצאים) ולשפוך על הדגים את הרוטב.
תגיות:
אגוזי מלך,
דג,
דג סלמון,
חמאה,
חרדל,
שום,
שמנת מתוקה,