חפש מתכון
שולח המתכון: יהודית
זמן הכנה: כמה דקות
קטגוריות:
בצק שמרים
, לחמים ולחמניות
לחמניות טעימות לכל מטרה
1 ק"ג קמח רגיל
1 שמרית
1 וחצי כוסות מים פושרים
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
4 ביצים
1 כפית תמצית וניל
קצת מלח (שלא יגע ישירות בשמרים)
להשאיר לתפיחה לשעה לפחות.
אפשר לעשות לחמניות (או בצורת חלה) או רולדות עם מילוי.
(לחלה- לעשות 3 נקניקיות, מהם לעשות צמות או שבלול.)
למרוח מעל בביצה. ניתן לשים גם סומסום ושקדים.
לאפות בטורבו לא הרבה זמן,
בחום של 170-200 מעלות.
תגיות:
ביצים,
בצק,
וניל,
לחמניה,
קמח,
שומשום,
שמן,
שמרים,
שקדים,