חפש מתכון
שולח המתכון: ברוניה
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות:
בצק עלים
, בצק שמרים
, בצקים למילוי
בצק נוח לעבודה, מתאים לכל מטרה, מומלץ למלא בחומוס, אצלינו כולם משתגעים על זה
1/2 ליטר חלב
1 שמרית
2 כפות סוכר
2 כפות שמן
1/2 כפית מלח
2 קופסות שמנת
1 ק"ג קמח רגיל + בערך 0.5 כוס.
הכול במיקסר.
לחלק ל-8 חלקים, כל חלק לפתוח לעלה, למרוח ב-50 גר' מרגרינה (סך- הכול 2 חבילות מרגרינה),
לגלגל כל חלק, ולחתוך בעובי של 2 אצבעות.
לשים על החיתוך, למעוך, לשים מילוי, להדק, ולשים בתבנית על התפר.
לשים בתנור לחום של 180 מעלות, למרוח בצהוב של ביצה עם מעט מים.
סוגים של מילוי:
גבינה:
גבינת טוב טעם לעטוף בעיתון שיספוג מים.
לגבינה להוסיף 1 סוכר וניל, 1 צהוב של ביצה, קצת סוכר (1 כפית), קורט מלח.
מלוח:
בצל ירוק, מלח, פלפל, ביצה קשה.
חומוס: (מומלץ!!!)
לבשל חצי קילו חומוס, לטחון, לטגן 2-3 בצלים, להוסיף, ולהוסיף מלח ופלפל.
תגיות:
ביצים,
ביצים קשות,
בצל ירוק,
בצלים,
בצק,
בצק עלים,
גבינת טוב טעם,
גרגירי חומוס,
חלב,
מרגרינה,
סוכר וניל,
קמח,
שמן,
שמנת חמוצה,
שמרים,