חפש מתכון
שולח המתכון: לא ידוע
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות:
דגים
, סלטים
, סלטים מבושלים
סלט טונה שאני מאוד אוהבת כשאמא עושה. ניתן למרוח על לחם או לאכול סתם ככה כתוספת
2 קופסאות טונה (רצוי שמן)
2 קופסאות רסק עגבניות
2 בצלים
פלפל אדום
3/4 כוס מים
מלח
פלפל
שום
1 כפית פפריקה מתוקה
2 כפות שמן לטיגון
1-2 כפות קטשופ (לא חובה)
חותכים בצל לחתיכות קטנות ומטגנים.
פורסים את הפלפל לחתיכות קטנות ומוסיפים לבצל, ממשיכים לטגן.
מוסיפים את הטונה כשהיא סחוטה מהנוזלים, רסק עגבניות ומים.
מוסיפים את כל התבלינים ומבשלים על אש קטנה בסיר חצי סגור עד שהכל נהיה רך.
בסוף ,כשמכבים, אפשר להוסיף כף חומץ.
תגיות:
בצלים,
גמבות,
דג טונה,
פפריקה מתוקה,
קטשופ,
רסק עגבניות,
שום,
שמן,