חפש מתכון
שולח המתכון: דורה
זמן הכנה: כמה דקות
קטגוריות:
דגים
, עצלנים
מתכון דג מלוח במרינדה חמוצה
4 דגי הרינג (קשה)
להוריד ראש ולכלוך, לשים במים לכ- שעתיים (להחליף מים כל שעה).
לחתוך לפרוסות דג מלוח ובצל.
לשים שכבות של דג-מלוח ובצל בצנצנת (עם מכסה).
חומרים למרינדה:
3 כוסות מים
קצת מלח
1 כוס חומץ
עלי דפנה
פלפל אנגלי
1 כפית סוכר
להרתיח את המרינדה, וכשזה קר לשפוך על הדג ולמקרר (עם מכסה).
למחרת לטעום את המיץ ואם חסר חומץ- להוסיף בלי רתיחה.
תגיות:
בצלים,
דג,
דג מלוח,
חומץ,
עלי דפנה,
פלפל אנגלי,