חפש מתכון
שולח המתכון: פולינה
זמן הכנה: שווה את ההשקעה
קטגוריות:
אווז
, בקר
, הודו
, לביבות
, עוף
לביבות תפוח אדמה עם בשר
1 קג' תפוחי אדמה מגורדים כמו אטריות
50 גר' קורנפלור
1 ביצה
פלפל, מלח, תבלינים שונים
לטגן בשמן זית או שמן זית וחמאה.
לשים בתבנית את הלביבות ומעליהן רשת.
על זה לשים בשר:
או סטייק, או שניצל, או אווז... מה שרוצים ולתנור.
תגיות:
ביצים,
חמאה,
לביבות,
קורנפלור,
שמן,
שמן זית,
תפוחי אדמה,