חפש מתכון
צילום: עינת גוטמן
שולח המתכון: אינה.ס.
זמן הכנה: כמה דקות
קטגוריות:
עוגות שוקולד
, עוגיות שוקולד
, עצלנים
, שוקולד
נקניק שוקולד הוא מתכון חלבי לחלוטין של תערובת שוקולד, עוגיות ובוטנים טעימה במיוחד. ילדים מתים על זה
25 ביסקוויטים - פטיבר
1 כוס בוטנים קלופים
3 כפות חלב
2 כפות קקאו
200 גר' חמאה
3/4 כוס סוכר
1 ביצה
1. להמיס את החמאה עם מעט חלב.
2. במקביל לערבב לחוד את הסוכר עם הקקאו.
3. במקביל לשבור הביסקוויטים והאגוזים בעזרת פטיש מטבח.
4. כשהחמאה נמסה אך עדיין לא שרופה להוסיף אליה את תערוכת הקקאו.
5. לערבב היטב לעיסה אחידה
6. להוסיף את הביצה ולערבב במהירות (כדי שלא תספיק להיות חביתה בתוך העיסה).
7. להוסיף את הפטיבר והבוטנים.
8. לערבב הכל יחד לעיסה אחידה.
9. לחלק חצי מכמות התערובת על נייר אפייה ולגלגל לצורת נקניק.
10. לבצע שוב את שלב 9 עם החצי השני של התערובת.
11. לשים את 2 הנקניקים שנוצרו במקפיא.
הערות להגשה:
יש להוציא מהמקפיא לפני ההגשה ולחתוך לעיגולים בעובי הרצוי.
תגיות:
אגוזי מלך,
בוטנים,
ביצים,
חלב,
חמאה,
פטיבר,
קקאו,
שוקולד,