חפש מתכון
שולח המתכון: גילי.מ
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות:
מתאבנים
, תפוחי אדמה
תפוח אדמה ממולא גבינה צהובה ופטריות אפוי בתנור
25 גר חמאה
50 גר גבינה צהובה מגורדת
1 תפוח אדמה גדול ושטוף
לחמם את התנור לחום של 200 מעלות.
להניח את תפוח האדמה על תבנית, ולחרוץ בו חריצים.
לאפות את התפוח אדמה עד שמתרכך.
כשהם כבר מוכנים וחמים, לחתוך את תפוחי האדמה לחצי לאורכם.
להוציא את התוכן לכערה, להוסיף את החמאה והגבינה ולערבב.
להחזיר את התערובת מעל כל חצי תפוח אדמה לתנור לעוד כ15 דקות.
לקישוט:
2 פטריות קטנות
גבעול פטרוזיליה
שמיר
אפשר גם לשפוך מעל מעט רוטב פטריות.
להגיש חם.
תגיות:
גבינה צהובה,
חמאה,
פטרוזיליה,
פטריות,
רוטב פטריות,
שמיר,
תפוחי אדמה,