חפש מתכון
שולח המתכון: ריטה
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות:
עוף
תבשיל מתאים לכל ארוחה, במיוחד בחורף בימים קרים
לחתוך תפוחי אדמה לעיגולים ולשים על תבנית.
על זה לשים חתיכות עוף.
בין פרוסות העוף לשים פלחים של בצל, 2-3 תפוחי-עץ חמוצים פרוסים וקצת מלח.
רוטב:
4 כפות דבש
4 כפות יין אדום יבש
4 כפות סויה
1/2 כוס מים
את הרוטב מרתיחים ומוסיפים לו 2 שיני שום, פלפל ושמים על התבנית שאותה מכסים בנייר כסף.
שמים בתנור (טורבו) שחומם מראש ל220 מעלות לזמן של בין שעה לשעה וחצי.
תגיות:
בצלים,
דבש,
יין אדום,
עוף,
רוטב סויה,
תפוח עץ,
תפוחי אדמה,