חפש מתכון
שולח המתכון: לא ידוע
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות:
עוף
, קציצות
קציצת עוף גדולה עם ביצה באמצע
2 חזה עוף
1 בצל גדול או 2 קטנים
3 ביצים
1 פרוסת לחם לבן
מלח
פלפל
פפריקה אדומה
פירורי לחם
שמן
לבשל 2 ביצים לכדי ביצים קשות.
להרטיב את הלחם וסחוט מהמים.
לטחון את העוף, הבצל והלחם הרטוב.
להוסיף ביצה טרייה ולטבל.
לשמן תבנית אפייה במעט שמן, ולמלאה בחצי מתערובת הבשר.
לחתוך את הביצים הקשות לחצאים לאורך, ולפזר על תערובת הבשר כשהצהוב כלפי מטה.
למלא בשארית תערובת הבשר.
לפורר מעל מעט פירורי לחם ולשים בתנור לחום של 200 מעלות לכשעה.
תגיות:
ביצים,
ביצים קשות,
בצלים,
לחם,
עוף,
פירורי לחם,
פפריקה מתוקה,
שמן,