חפש מתכון
שולח המתכון: שרה
זמן הכנה: כמה דקות
קטגוריות:
דגים
סלט דג מלוח
2 דגים מלוחים (הרינג) בלי ראש וזנב אך עם עור.
להחזיק כ-שעתיים במים ולהחליף מים מדי פעם.
לנקות מעור ועצמות, ולטחון.
להוסיף 1 בצל, 1 תפוחי-אדמה, 1 פרוסת לחם לבן, מיץ לימון, כ-1/4 כפית סוכר, כחצי קופסת שמנת חמוצה, לטעום ולהוסיף מה שחסר.
תגיות:
בצלים,
דג,
דג מלוח,
לחם,
מיץ לימון,
שמנת חמוצה,
תפוחי אדמה,