חפש מתכון
שולח המתכון: פולינה
זמן הכנה: בין שעה לשעתיים
קטגוריות:
דגים
דג סול / נסיכת הנילוס אפוי בתנור ברוטב מיונז
דג סול או נסיכת הנילוס
לשים הדג בחצי כוס מיץ לימון ל-1/2 שעה.
בתבנית לשים שכבת בצל ושכבת עגבניות.
על זה לשים הדג אחרי סחיטה.
רוטב:
1/2- 3/4 כוס חלב.
מרק בצל או פטריות
2-3 כפות מיונז
קטשוף
אם הרוטב יותר מידי סמיך אפשר להוסיף 2-3 כפוץ חלב.
אם הוא נוזלי מידי מוסיפים אבקת מרק.
לשים על הדג ולאפות בתנור בחום של 200 מעלות כ- 45 דקות.
לפני סיום לשים גבינה צהובה מגורדת.
תגיות:
בצלים,
דג,
דג נסיכת הנילוס,
דג סול,
חלב,
מיונז,
מיץ לימון,
עגבניות,
פטריות,
קטשופ,